Stefan Petre

OMG cat

Air Swimmers

O jucarie foarte interesanta. Ii poti controla altitudinea si directia. Ambele versiuni costa in jur de $90. Detalii airswimmers.com

Cei de la Festo fac ceva asemanator, dar mai complex.

Si mai complex


Am Android 2.3.5 pe Galaxy S

Android 2.3.5. on Galaxy S

Jumatat de an am fost nemultumit de suportul oferit de Samsung pentru Galaxy S. La momentul respectiv telefonul era varful de lance al companiei asa ca nu intelegeam de ce nu ofera suport, sau cand il ofera, de ce isi mint clientii.

Este greu de explicat cat de frustrat eram ca nu puteam sa folosesc telefonul pentru ... a da telefoane. Semnal slab, ecrane negre de 5-10 secunde, blocari etc. Cand a venit prima actualizare, 2.2 am fost fericit, dar pentru putin timp ca a trebuit sa folosesc Kies, softul prin care se fac actualizari. Doar softurile pentru declaratii la administratia financiara sunt mai proaste decat Kies.

A venit si actualizarea pentru versiunea 2.2.1. Telefonul nu vroia sa comunice catre Kies in nici un fel. Am sunat la suport, unde mi-au 3 versiuni de raspuns. Cand am sunat a patra oara mi-au spus sa trimit telefonul la service sau sa astept actualizarea 2.3, ca vine in curand. Dupa 2 saptamani de asteptari, actualizarea 2.3 nu a venit asa ca ma duc la service Samsung in Brasov. Acolo nu reparau telefoane, doar le trimiteau la Bucuresti si era un timp de asteptare de 2 saptamani. Ce sa fac 2 saptamani fara telefon? Am salvat contactele si am facut o resetare la configuratia din fabrica. A mers actualizarea.

A mai trecut o luna fara vesti despe actualizarea 2.3. Tarile calde au primit deja 2.3.3. La noi se oferea suport pe Facebook, doar ca de saptamani bune nu au mai raspuns la nici un mesaj. Intre timp, un prieten imi zice de www.samfirmware.com, un site ce publica firmware oficiale. Nu romuri modifiate si obscure, pur si simplu doar coduri de la Samsung. Mi-am luat inima in dinti si am actualizat prin Odin la versiunea 2.3.3 . A durat doar 10 minute. Totul a mers perfect. Telefonul mergea si mai bine obtinand in Quadrant un scor de 1200 de la 800.

La urmatoarea actualizare, 2.3.4, totul a fost o rutina. Dupa alte 10 minute aveam un telefon cu scor de 1400 in Quadrant. Perfect. Intre timp, Samsung a lansat 2.3.3 pentru Romania. Doar pentru Orange, Vodafone venind dupa o saptamana.

A aparut 2.3.5. M-am apucat sa actualizez si esueaza. Telefonul mort. Oups. Mai fac o incercare. Esec. Schimb versiunea de Odin si reusesc sa fac actualizarea. Dupa 3 zile, Samsung pune 2.3.3 la dispozitia celor ce au telefon de la Cosmote  sau de la liber.

Laic spre secular

Am noua regula: sa nu vorbesti despre religie si sa astepti argumente cand se bea bere si undeva pe un perete la televizor este un meci de fotbal pe un gazon execrabil. De fapt sa nu astepti argumente cand vorbesti despre religie in general.

Oricum, discutia mi-a adus aminte de un video frumos animat (tea aniamtion !?) si mai frumos argumentat.

Dedidcatie pentru politicieni

eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details

By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue