Stefan Petre

Alive in Joburg

District 9 a fost un film care m-a surprins, dar putin stiu ca ideea filmului a pornit de la un scurt metraj. Acesta este 'Alive in Joburg' de Neill Blomkamp si a fost filmat in stil documentar.

Peter Jackson a fost impresionat de scurt metraj si a propus sa fie facut un film pe aceeasi tema (xenophobie, etc). Imi place ca l-au pastrat pe Sharlto Copley.

Tehnologia iluziei

Marco Tempest se promoveaza ca fiind un magician ce foloseste tehnologia. In cazul de fata foloseste 3 aplicatii pe 3 iPoduri diferite si cu miscari sincronizate creeaza o poveste. Nu e ceva prea special, dar e frumos.

Detalii pe site.

Dubstep si popping fenomenal

Trebuie sa va avertizez, sa nu modificati volumul de sunet cand va uitati la video pentru ca la inceput are sunetul mai incet. Miscarile si realizarea sunt incredibile. Dansatori:
  • Marquese "nonstop" Scott
  • Julius "iglide" Chisolm
  • Cyrus "glitch" Spencer

Primii doi au facut parte din grupul Remote Kontrol. Grupul a fost initiat de Bryan Gaynor, bolnav de scolioza. Bryan a incercat sa participe la So You Think You Can Dance, dar nu a fost acceptat desi juriul l-a apreciat foarte mult. In 2010 a fost invitat sa danseze cu Remote Kontrol in episodul cu finala.

Lotto Lucky Dog

Consulatul Romaniei din Londra

Sora: vrei sa te enervezi cu ceva super tare?
Eu: sigur
Sora: la consulatul romaniei din Londra nu este steagul Romaniei pentru ca cel care le-a inchiriat spatiul, un britanic, a zis ca nu vrea sa se stie ca la el in cladire se lucreaza cu Romani
Sora: tare, nu?
Sora: functionarii de la consulat nu stiu  limba engleza
Eu: lol
Sora: interesant, nu?

Delatii aici si aici.

eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details

By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue