Stefan Petre

Aviary

Este imposibil sa nu te impresioneze o astfel de suita de aplicatii. Aviary este compusa  dintr-o colectie de aplicatii web based sau ce pot rula pe baza AIR cu tinta catre cei ce vor sa creeze. Avem la indemana un intreg stol de pasari, hranite cu Flex, care de care mai diferite unele de altele:

Imi cer scuze de lista mare de filme incluse, dar sunt impresionat:

Si pentru cei ce cred ca aceasta suita este un concurent pentru Adobe s-a prezentat un raspuns oficial.

Scurt pe 2: Adobe, Microsoft, yahoo

Adobe a anunta o serie de aplicatii on-line: file storage and sharing, word processor si Acrobat. Acrobat va avea capacitatea de a include animatii Flash, sunete si modele 3D; am auzit un zvon ca noul Acrobat Reader o sa fie suprinzator de rapid; detalii .

Filip Chereches are concurenta din partea Microsoft. Acestia au lansat Task Market un sit cu locuri de munca ce au nevoie de oameni cunoscatori in a utiliza produsele Office de la Microsoft. Tot ce iti mai trebuie este un Microsoft Live ID.

Romania atrage atentia Yahoo ca piata pentru publicitate, urmand sa apara si www.yahoo.ro impaunat de continut localizat. Totusi nu se va deschide birou de reprezentanta in Romania; detalii .

Scurt pe 2: Facebook, Adobe, Apple, HTC

Facebook este pe cale sa imparta codul sursa ca proiect open source sub numele de fbOpen; detalii.

A fost descoperita o noua vulnerabilitate ce afecteaza Adobe Flash Player. Prin exploatarea acesteia se poate compromite calculatorul victimei. Problema este ca Symantec a raportat nu mai putin de 20 000 de pagini web deja infectate; detalii.

Apple a lansat a noua versiune minora de Max OS X. Dupa ce arata cu degetul catre Microsoft ca a avut nevoie de mult timp pentru a lansa Vista, Apple nu este in stare sa treaca la urmatorul sistem de operare, doar prefera sa scoata service pack cu denumiri frumoase.; detalii .

Vesti frumoase de la Google IO, HTC pregateste un telefon mobil ce o sa ruleze Android. Mobilul va avea accelerometru folosit in cadrul demonstratiei pentru a roti imaginea din Google Maps Street View; detalii.

Human machine

Reclama la incaltaminte sportiva ce merge pe ideea de masinarie Goldberd, doar ca are si interventie umana.

Scurt pe 2: Microsoft, Twitter, Adobe

Microsoft a anuntat ca pe viitor, incepand cu Service Pack 2 pentru Office 2007, va include suport pentru formatele ODF si PDF. Lumea se bucura si se concentreaza in dezvoltarea de librarii pentru citirea si scrierea documentelor in format ODF; detalii

Twitter a castigat o popularitate si audienta foarte mare, doar ca infrastructura de servere nu a facut fata. Si pentru ca Twitter are un API foarte usor de folosit a permis sa care in spate aplicatii terte, cum ar fi FriendFeed. Twitter s-a suparat si vrea sa taie cablul catre FriendFeed; detalii

Au aparut ceva detalii despre Adobe CS4: Photoshop o sa se foloseasca de GPU, Dreamweaver are Live View pe baza mototrului Webkit (iPhone, Safari, Air, animatii CSS ...), Firefox o sa fie expert in CSS dar si in PDF; detalii

eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details

By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue