Stefan Petre

Humanized Enso

Nu vorbesc neaparat de o revolutie in domeniu, dar cu siguranta este un pas inainte. Uneori nu trebuie sa te concentrezi in a rezolva problemele mari. Este suficient sa oferi instrumente pentru a face munca mai usoara acolo unde repeti lucruri sau pur si simplu trebuie sa misti putin din mouse.

Humanized Enso este programul pe care il testezi o zi si nu-l mai dezinstalezi pentru ca:

Mai multe detalii aici.

Care este viitorul?

Este posibil sa nu vedem imaginea mare si sa ne cramponam in probleme marunte. Imi aduce aminte de finalul seriei "Fundatia" lui Asimov.

Eshopping in Romania - Fail

Ce faci cand gasesti o astfel de oferta? Ca un om cu bun simti incerci sa cumperi o bucata. Perfect. Completez numele, adresa, telefon etc. Ajung la metoda de plata. Stiu ca suma e prea mica sa o platesc ramburs si prefer sa platesc folosind cardul bancar. Completez datele si realizez ca informatiile erau retinute pe site si nu se foloseste un payment gateway securizat. Refuz sa imi dau datele unor necunoscuti si schimb in plata prin transfer bancar. Trimit comanda.

Emailul de confirmare vine dar am gresit adresa. Stiu suficienta engleza pentru a citi mesajul din email si aflu ca daca am probleme sa trimit un mesaj la dummyemail [at] magentocommerce.com sau sa sun la (555) 555-0123 . Presupun ca numarul de telefon este undeva in USA, asa ca e mai ieftin sa trimit un email. Dar este o problema. Eshopul respectiv este construit pe o platforma numita Magento Commerce, iar mesajul din email de confirmare comanda este cel dat ca exemplu de cei ce au dezvoltat platforma. hm ... Mai am o sansa la adresa de email de pe care a venit comanda. E pe Yahoo. As putea sa il contactez pe lacatusul de gigi pe messenger. Sper sa ma accepte ca prieten.

M-am razgandit: nu imi place bicicleta. Nu are aripa pe spate si o sa ma murdaresc cand ploua. Pacat ca nu au si oferte la aripi. Am vazut ca mai au pe shop si echipamente de snowboard. Poate fac reduceri si la ele. Lasa, e prea tarziu. Asta e. Acest boardshop pierdut un client.

Revenind la oferta: sper ca lumea sa nu reactioneze pe acest site astfel

Va urez sarbatori fericite

De'ale programatorilor

eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details

By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue