Stefan Petre

Too much information will kill you

Oh, thanks. This is clear enough for me.

Tilt video

Cand am vazut videoclipul de mai jos mi-am adus aminte ca citisem aici cum se poate simula o miniatura dintr-o fotografie si folosind Photoshop. Chiar am facut un test:

Cei care au creat videoclipul au folosit o tehnica asemanatoare, tot continutul avand la baza o lumea 'reala'.

Geekmeet Brasov 1

ambata, 28 martie 2009 a avut loc prima intalnire Geekmeet.

Prezentari

Oganizarea si locatia

Locatia a fost OK. Nu prea era aer de respirat si geamul care aerisea era chiar desupra capului meu. Am indurat curentul, dar cativa imi cereau sa inchid geamul pentru ca batea curentul pana la ei si geamul dadea in drumul cu circulatie si era zgomot, pe de alta partea era prea cald sau se respira greu. S-a avut in vedere timpul alocat fiecarei sesiuni, dar cumva lumea era manata mult prea strict.

Pentru cei care vor sa vada ceva fotografii aveti slideshow mai jos sau aveti sursele mai mari aici.

Oceania kinetic art

Hai sa va vad brasovenilor

Statement: Nu am legatura cu Firestarter, dar sper sa am pe viitor. Nu am legatura cu Ionut Tatat, il cunosc pentru ca am lucrat la Antique Design, firma care a lucrat cu Ionut Tata. Nu am legatura cu rebranding.ro. Nu am apartenenta politica. Nu iau apararea brandului pentru ca sunt impotriva lui. Doar nu imi place cand vad lumea haina lovind un om cazut. Doar imi doresc sa vad rezultate nu hulituri.

S-a inteles. Multi au fost afectati sufleteste de brandingul judetului Brasov prezentat la Berlin. Si ca niste matze ****** se uita cum sa *** pisicile. Prea mult zgomot pentru nimic. Invit acesti "brasoveni" sa imi raspunda:

LE: pana la urma m-am autocenzurat. Nimic nu limpezeste mintea mai bine decat un tenis de 2 ore.

Pana sa comentati cautati pe Google raspunsul la intrebarile de mai sus. Dupa aceea reactionati. Nu o sa cenzurez nimic.

eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details

By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue