Stefan Petre

Internetics 2008

S-a terminat si editia 2008. S-a publicat si lista de castigatori , dar tot asa greu de urmarit si citit. Mi-a fost greu sa vad cine a castigat sau a fost nominalizat.

Webstyler este 'Agentia Anului' restul topului fiind:

  1. Webstyler
  2. Ogilvy
  3. Kinetco
  4. MRM Partners
  5. iLeo

Nici anul asta nu a existat un shop capabil sa detroneze FunGift.ro care a castigat 2 premii si are acum un palmares de 4 premii Internetics.

Editia de anul asta s-a axat pe masurarea eficientei online cu pondere de 40-60% din nota finala. Totusi, imi este greu sa cred ca juriul a avut la dispozitie toate informatiile necesare. S-a cerut de la participanti numar de vizitatori, numar de afisari si obiectivele siturilor.

Usability a avut pondere de 10-20%, foarte putin din punctul meu de vedere.

Un alt eveniment incheiat de curand, GEPC are reguli de jurizare mai 'profesionale' din punctul meu de vedere. Juriul noteaza experienta pe web a unor subiecti cobai in cadrul unor sesiuni de jurizare. In schimb o lucrare a unul client de al meu a fost vizitata anul trecut de 3 membri ai juriului Internetics. Cum au dat note restul? Nu stiu.

eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details

By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue