Stefan Petre

In ce tara traim

Inca nu imi vine sa cred, ce se poate intampla in Romania. Un sofer a omorat un pieton beat. La locul accidentului nu a ajuns decat un echipaj de politie, dar nu si morga. Pentru ca nu aveau masina sa transporte cadavrul la morga, politistii au pus mortul la sofer in portbagaj si sa-l duca la morga.

O secunda, sa inteleg si eu bine: omori un om; nu esti vinovat; omori un om deci esti socat, traumatizat; dupa aceea mai trebuie sa transporti cadavrul la morga. M-a socat imagine cu masina plecand si un picior ar mortului iesea inafara pentru ca nu avea loc in portbagaj.

Omul a ajuns la morga, dar a mai trebuit sa astepte 3 ore cu mortul in portbagaj pentru ca nu era nimeni disponibil sa ridice cadavrul.

Mai multe detalii aici

Şoferul aproape că şi-a pierdut minţile când şi-a dat seama că fără să vrea a omorât un om. Abia se ţinea pe picioare de spaimă, iar când a aflat că trebuie să şi transporte cadavrul la morgă cu propria lui maşină a fost la un pas de leşin.

Comentarii (0)

Nu sunt inca comentarii.

Adauga comentariu
* Campurile marcate sunt obligatorii
eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details

By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue