Stefan Petre

I9000XXJVU - Value Pack pe Samsung Galaxy S

Android 2.3.6 Value Pack on Galaxy S

La mijlocul lui Decembrie, Samsung a spus ca nu va lansa ICS pentru Galaxy S si nici nu va aduce un ROM cu Value Pack. Si totusi, pe 29 Decembrie , s-au razdandit si au lansat un nou ROM, I9000XXJVU, cu Value pack. Mi-am facut update la telefon folosind firmware de la SamMobile. Totul a decurs simplu avand experienta celorlalte actualizari prin Odin. Hai sa vedem ce este nou.

Face unlock

Stim cu totii esecul din cadrul prezentarii Google I/O 2011 cand nu a recunoscut fata prezentatorului. Am fost curios daca functioneaza pentru mine. Am facut setarile si am fost placut surprins ca exista o alternativa pentru cazul in care nu se reuseste recunoasterea fetei. Dupa 3 incercari esuate se poate utiliza Pattern sau PIN. Dar, din incercarile mele, mi-a recunoscut fata de fiecare data, chiar si in lumina slaba, probabil pentru ca au imbunatatit si softul pentru camera.

De curiozitate mi-am folosit copilul pentru teste si am reusit sa deblochez telefonul cu fata lui. Probabil ca asta atesteaza ca este baiatul meu :D. Am facut test pe sotie. Mi-a afisat mesajul "DENIED" dar cand am mutat telefonul s-a deblocat. Nu sunt sigur ca mi-a prins fata cand am mutat telefonul pentru ca am miscat mana foarte repede. La a doua incercare nu s-a mai deblocat folosind fata sotiei.

Camera

Am ramas surprins de cat de repede a facut focus. Fotografiile sunt o idee mai accentuate in detalii, dar nu cu mult. Cred ca au modificat softul de camera pentru ca au introdus Face unlock.

O functioalitate noua este posibilitatea de a face fotografii in timp ce se filmeaza. Si functioneaza foarte bine. Nu stiu cat de utila este treaba asa, dar ...

Photo editor din Galaxy S II

Este un soft nou pentru editare fotografii. Are o interfata foarte frumoasa. Eu foloseam Adobe Photoshop Express, asa ca o sa-l compar cu acesta. Optiunea cea mai interesanta este posibilitatea de a face selectii. Are si Smart selection pentru a face selectii pana in marginea obiectelor. Selectiile se pot inversa si modifica. Cu o selectie deja folosita se pot face cateva operatiuni ca: deformare, copiere, lipire in alta fotografie si duplicarea.

Sunt si cateva optiuni pentru retusuri, dar nimic special. La acest subiect Adobe Photoshop Express da clasa.

Si ... 

Au mai adaugat lock screen asemanator cu cel folosit de Galaxy Note.

Per total, actualizarea aceasta este cea asteptata de mine, pana acum fiind pe I9000XXJVS. Nu am vrut sa instalez obscenitati gen: I9000OXAJVT, I9000PRTJV2 sau I9000OXXJV9. Nu l-am simtit mai bun ca JVS, dar nici mai slab. O sa imi fac o parere mai clara dupa o luna de folosire.

Comentarii (2)

ionut

21 ian 2012, 14:16

Salut!

Tot XXJVS am folosit eu pana acum, cand am vazut pe http://firmware.mobilewave.ro/Samsung-6/Samsung-Galaxy-S-GT-i9000-394/Gingerbread-233-1357.html ca a aparut o versiune mai noua, asta despre care vorbim!

Acum descarc si eu firmware-ul si o sa-l pun cu Odin-ul!

Cum ti se pare in astea 2 saptamani de cand il folosesti?

marius

24 ian 2012, 21:38

Deci care e mai bun XXJVS sau XXJVU

Adauga comentariu
* Campurile marcate sunt obligatorii
eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details

By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue