Stefan Petre

Henkel, cineva este nervos?

Cauti un produs Loctite la Henkel pe site. Cauti un dealer local si dupa ce iti dai seama ca nu exista astfel de informatie sau nu o gasesti din cauza structurii foarte "clare" a paginii web. Ce faci? Te duci la contact si completezi formularul respectiv "Doresc un pret la produs la la la", nimic special. Si primesti un raspuns:

Daca ne dati o adresa de email de firma(nu de yahoo) si o pagina de net si ne spuneti ceva mai mult despre firma Dvoastra. putem discuta despre o colaborare mai ampla.Avem orice este nevoie intr-un service auto cu pretentii.Vizitati pagina noastra de net.

Nu stiu daca e chestie de educatie, dar parca un minim bun simt trebuie sa existe in oameni. Oricum, Henkel, apreciez cum iti inveti oamenii sa raspunda la mesajele din formularul de contact. Daca puneati la dispozitia vizitatorilor suficiente informatii atunci acestia nu sunt pusi in situatia de inghitii astfel de jigniri.

Comentarii (3)

adina.sor'saluistef

13 mai 2009, 21:20

raspunsul firmei solicitante:

cu parere da rau pentru faptul ca nu reprezint un service auto cu pretentii si ca nu avem la dispozitie decat o adresa de mail cu "yahoo", va multumesc pentru detalii.

Nu avem nici un fel de pretentii ca am fi mai mult decat o firma micuta din Brasov, ce detine doua magazine de piese auto si ceva intiativa. In rest, site-ul de pe care am luat informatiile necesare pentru a putea afla cine anume distribuie produsul acesta, marca Loctite, nu spunea nimic despre "categoria" favorita de clienti a firmei pe care o reprezentati dumneavoastra. Vroiam doar ceva informatii si, eventual, numele unui distribuitor local. Informatie pe care mi-ati si furnizat-o.

Nu are rost sa mergem mai departe cu discutia, caci nu avem nici macar un site! Si nici intentia sa "construim" unul curind.

O zi extraordinici!

Cu stima,

Silviu

13 mai 2009, 21:26

Asta e paranoia oamenilor de vanzari....nu cumva sa dezvaluie ceva concurentei...le este rusine cu preturile lor poate.

adina.sor'saluistef

13 mai 2009, 21:35

feed-back-ul e "sirop" pur. Ca doar e in vanzari omul, deh, tre' sa spele rusinea. Cica a verificat dupa numele firmei si am avea retea nationala. E bine ca am aflat si noi azi, dar , da, ai dreptate, atunci e paranoia de pupincurist (ooops, scuze, sunt o doamna) sa spui pe linga scuzele multiple si false, ca am avea o retea nationala cand eu am zis clar ca avem doua magazine. Daca il face fericit, bine, fie , e internationala, na!
:)

Adauga comentariu
* Campurile marcate sunt obligatorii
eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details

By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue