Stefan Petre

Care este mai eficienta?

Hai sa va povestesc de 2 actiuni facute de Zile si Nopti.

1. Intalnire cu blogger-i pentru a prezenta cardul Zile si Nopti

Aceasta idee ii apartine lui Rares Dragan. Primise 50 de carduri nominale in urma colaborari cu Zile si Nopti si a considerat ca e mai bine sa foloseasca o parte din carduri in interesul clientului. A sugerat clientului sa dea de baut blogger-ilor din Brasov si sa prezinte noul produs. Astfel, s-a facut o lista de blogger-i si s-au trimis invitatiile. Ideea este fair. Am primit o mapa cu o revista, pix, carte de vizita, un card nominal si 2 carduri prepaid. Pacat ca din pachet a lipsit cardul pentru studenti, ce are in plus un prezervativ. Nu ca as avea nevoie :), dar multi din blogger-ii prezenti erau tineri. In plus nu strica sa avem o mapa cu toate produsele.

2. Petrecerea 24 Fun si intrarea Zile si Nopti pe piata din Bucuresti

Anual, ghidul 24 Fun organizeaza doua petreceri: una primavara cu aproximativ 1000 de invitati si una toamna cu 400 -500 de invitati. La ultima petrecere ghidul Zile si Nopti, editia de Bucuresti, s-a folosit de ocazie si a parcat o salvare in fata Laptariei lui Enache si mai multe fete imbracate in asistente. Acestea imparteau invitatilor la petrecerea 24 Fun o revista Zile si Nopti, un plic de Smecta si un biletel cu avertismentul: "Ai fost la petrecere? Mancare proasta? Bautura la fel? O sa te doara burta ... Pentru zile si nopti reusite apeleaza la noi". Actiunea cerea cojones asa ca au venit si cu paza dupa ei.

Actiunea poate parea de prost gust ( pentru mine cel putin este), dar se pare ca exista un context de luat in seama:

Deci, avem 2 actiuni total diferite ca gen. Care a avut cel mai mare impact? Fara indoiala ca actiunea din Bucuresti. Presa a reactionat si fiecare a primit oaresce promovare. Care a fost mai civilizata, din punctul meu de vedere? Cea din Brasov. Ramane ca fiecare sa isi analizeze rezultatele.

Ah, si am uitat sa spun, am avut o mica surpriza din partea lui Rares, fiecare am mai primit 5 vouchere pentru carduri nominale. Probabil ca eu si Cristi o sa le folosim sa premiem vizitatorii Iubesc Brasovul

Si sa imi fac si datoria: Card Zile si Nopti. A fost comica reactia ospatarului din "For sale" la auzul ca am dori sa utilizam noul card. Nu era sigur ca se poate, dar a intrebat si probabil ca au contract cu Zile si Nopti. Revenit sa ne ceara un card sa calculeze discount-ul.

BTW Razvan: freaking sleeping pill speech 

Comentarii (3)

Razvan Patrascu

30 nov 2009, 12:16

Pai Stefan... tu esti de vina ca m-ai adus in coltul ala in care nu ma auzeam nici eu :). Vis a vis de reactia ospatarului... nu cred ca avea de ce sa se mire. Card-urile sunt active pentru toata lumea. Probabil se gandea ca deja a fost platita o parte din consumatie de catre Marian de la ZN si nu stia daca ce a mai ramas va fi platit individual.

Stefan

30 nov 2009, 12:45

Nu ai fost de fata. Tipul era pe ganduri spre dezamagit si avea o privire prin care ne cataloga "cheap shit" . Noroc ca am baut totii pana atunci si nu ne-a atins. Si stia ce a ramas de plata pentru ca a tinut sa ne avertizeze.

Vieru Sava

3 iul 2015, 19:00

Era de asteptat ca cea de-a doua actiune sa aaiba cel mai mare impact.

Adauga comentariu
* Campurile marcate sunt obligatorii
eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details

By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue