Stefan Petre

Things I love about CSS

Trebuie sa cunosti HTML
Pentru a putea folosi CSS la adevarata valoare trebuie sa cunosti bine HTML si structurarea corecta a codului. Multi vor intampina probleme pentru ca nu stiu nici macar tagurile de baza. Necunoasterea HTML duce uneori la pagini de dimensiuni mai mari si atunci cand traficul facut pe server conteaza ...
Separarea continutului de aspect
Cand lucrezi la proiecte mari si folosesti cu cap CSS economisesti mult timp. Modificari ulterioare de design nu mai presupune editarea de fisiere din programare. Plus sablonarea se face mult mai usor.
Structura facuta cu cap
Daca vrei sa folosesti CSS din plin atunci si structurarea paginilor trebuie facuta corecta. Modificari ulterioare de structura pot echivala cu munca pornita de la 0. O structura facuta corect si bine gandita de la inceput poate asigura pe viitor o usurinta in redesign.
Creativitate
CSS ofera mai mult decat pare. Se poate face orice se facea cu tabele si imagini. Daca se pune putin capul la contributie se pot obtine pagini cu design spectaculos dar cu avatajele mentionate mai sus.

Comentarii (1)

Hans Rijn

20 sep 2012, 15:05

You have a programma called SpaceGallery.
It works fine.
But to see the next picture you have to click every time.
Can you make it automaticly with an option te set the changing time.
With kind regards,

Hans Rijn.

Adauga comentariu
* Campurile marcate sunt obligatorii
eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details

By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue